Pereiti prie turinio

Wow Soy kondicionierius su keratinu

Lengvina šukavimą, glotnina plaukus ir suteikia spindesio.

Įprasta kaina €25,00

Mokesčiai įskaičiuoti

Pristatymas skaičiuojamas apmokant

Talpa

Produkto ypatumai

  • Be naftos ir jos produktų

  • Be parabenų

  • Be silikonų

Siūlome įsigyti kartu

Produkto aprašymas

Paskirtis. Kondicionierius su keratinu besiveliantiems, šiauštis linkusiems plaukams.

Poveikis. Naturalmente WOW Soy kondicionierius lengvina šukavimą, glotnina plaukus. Kondicionierių naudojant reguliariai, plaukai tampa pastebimai paslankesni, sveikesni ir labiau žvilgantys.

Pagrindiniai ingredientai. Organiškos kilmės keratinas - aminorūgščių mišinys gautas iš augalų, puikiai atstojantis gyvulinės kilmės keratiną.

Naudojimas. Nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant drėgnų, išplautų plaukų. Tepkite reikiamą produkto kiekį ir paskirstykite ant plaukų, palikite keletai minučių ir gausiai išskalaukite.

Talpa. 250 ml

Sudėtis

Aqua, Cetyl alcohol, Behnamidopropyl dimethylamine, Eucalyptus globulus leaf oil, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil, Citrus medica Limonum (Lemon) peel oil, Avena sativa (Oat) bran extract (*), Panicum miliaceum extract (*), Prunus amigdalus dulcis (Sweet almond) fruit extract (*), Helianthus annuus (Sunflower) seed extract (*), Hydrolized Pea protein, Pg-propyl Slanetriol, Soy amino acids, Wheat amino acids, Serine, Threonine, Lactic acid, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium Dehydroacetate, Glycerin, Limonene, Arginine HCI.

* organic ingredients

Apie gamintoją

Naturalmente prekės ženklas kuria kosmetinius produktus iš atsinaujinančių ir tvarių augalinių medžiagų, kurių sudėtyje yra tik natūralūs aromatai iš gėlių ir augalų, išaugintų biodinaminiuose ekologiniuose ūkiuose. Plaukų priežiūros produktai yra skirti ne tik plaukų ir odos sveikatai gerinti, bet ir mėgautis natūralių aliejų aromaterapine nauda. Naturalmente produktuose nėra:

  • Silikonų ir parabenų
  • Naftos ir jos produktų
  • Dirbtinių dažiklių, natrio laurilsulfata (SLS), polipropileno glikolio (PEG)
Back to top

Pridėta į krepšelį